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Bijoux / Impression 3D

Salmon With Creamy Cucumber-Fennel Salad   Imprimer

Salmon With Creamy Cucumber-Fennel Salad
Nombre de personnesDiminuer le nombre de personnes4Augmenter le nombre de personnes
Temps de préparation15 min
Temps de cuisson15 min
Prix par personne3.16 / personnes
Ingrédients
1 Pincée Poivre de cayenne
4 Pain de seigle, toasts
4 Filets de saumon
1 Fenouil
1 Citron jaune
1 Pincée Poivre noir
125 Gr Yaourts grec
1 Concombre - moyen
1 Pincée Sel
1 CaS Vinaigre de cidre
1 CaS Huile d'olives
Détail de la recette

Directions

Heat oven to 400° F.
Rub the salmon with the oil and place on a rimmed baking sheet.
Season with the cayenne and ¼ teaspoon each salt and black pepper.
Top with the lemon slices and bake until opaque throughout, 8 to 12 minutes.

Meanwhile, whisk together the yogurt, vinegar, and ¼ teaspoon each salt and black pepper in a large bowl.
Add the fennel, fennel fronds, and cucumber and toss to coat.

Serve the salmon with the cucumber-fennel salad and bread.

Valeurs nutritionnelles moyennes par personne
Energie1 554.70 kJ / 372.45 kCal
Matières grasses21.42 gdont saturés3.44 g
Glucides15.82 gdont sucres2.07 g
Fibres4.23 g
Protéines27.72 g
Sodium270.09 mg
Source : http://www.realsimple.com/food-recipes/browse-all-recipes/salmon-cucumber-fennel-salad
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