Boutique de Lili
Bijoux / Impression 3D

Zucchini and Bean Salad With Bulgur   Imprimer

Zucchini and Bean Salad With Bulgur
Nombre de personnesDiminuer le nombre de personnes4Augmenter le nombre de personnes
Temps de préparation20 min
Temps de cuisson30 min
Prix par personne1.92 / personnes
Ingrédients
75 Gr Huile d'olives
2 CaS Vinaigre de vin rouge
1 Pincée Sel
1 Pincée Poivre noir
2 Courgettes - moyennes
500 Gr Haricots rouges conserve
1 Echalote
50 Gr Amandes effilées
1 Fenouil
100 Gr Boulghours
125 Gr Fromages de chèvre
Détail de la recette

Directions

Whisk together the oil, vinegar, ¾ teaspoon salt, and ¼ teaspoon pepper in a large bowl.

Add the zucchini, beans, shallot, almonds, and dill and toss to combine.
Let stand, tossing occasionally, until the zucchini softens slightly, 10 to 15 minutes.

Meanwhile, place the bulgur in a separate large heatproof bowl.
Add 2 cups boiling water, cover, and let stand until tender, 12 to 15 minutes; drain.

Serve the bulgur topped with the zucchini salad and sprinkled with the goat cheese.

Valeurs nutritionnelles moyennes par personne
Energie1 613.48 kJ / 389.14 kCal
Matières grasses34.68 gdont saturés6.42 g
Glucides32.25 gdont sucres4.39 g
Fibres9.68 g
Protéines10.40 g
Sodium244.67 mg
Source : http://www.realsimple.com/food-recipes/browse-all-recipes/zucchini-bean-bulgur-salad
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. OK