Chicken, Zucchini, and Prosciutto   Imprimer

Chicken, Zucchini, and Prosciutto
Nombre de personnesDiminuer le nombre de personnes4Augmenter le nombre de personnes
Temps de préparation15 min
Temps de cuisson0 min
Prix par personne4.77 / personnes
Ingrédients
4 Blancs de poulet
4 Pincée Sel
4 Pincée Poivre noir
2 CaS Huile d'olives
8 Tranches de jambon cru
3 Courgettes - petites
1 Gousse d'ail
1 Citron jaune
Détail de la recette

Directions
Heat oven to 400° F.
Season the chicken with ¼ teaspoon each of the salt and pepper.
Heat 1 tablespoon of the oil in a large ovenproof skillet over medium-high heat.
Cook the chicken for 2 minutes per side.
Transfer the chicken to the oven and roast for 8 minutes.
Meanwhile, in a second skillet, over medium heat, heat the remaining oil.
Cook the prosciutto until crisp, 1 to 2 minutes per side.
Transfer to a plate.
Add the zucchini, garlic, and remaining salt and pepper to the skillet and cook until tender, about 3 minutes.
Add the prosciutto and zucchini mixture to the skillet with the chicken, squeeze the lemon over the top, and toss.
Divide among the plates

Valeurs nutritionnelles moyennes par personne
Energie1 656.66 kJ / 395.44 kCal
Matières grasses16.79 gdont saturés2.12 g
Glucides6.09 gdont sucres5.28 g
Fibres2.37 g
Protéines52.87 g
Sodium985.34 mg
Source : http://www.realsimple.com/food-recipes/browse-all-recipes/chicken-zucchini-prosciutto
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. OK