Pork Tenderloin with Sautéed Apples and Leeks   Imprimer

Pork Tenderloin with Sautéed Apples and Leeks
Nombre de personnesDiminuer le nombre de personnes4Augmenter le nombre de personnes
Temps de préparation25 min
Temps de cuisson15 min
Prix par personne4.35 / personnes
Ingrédients
2 Filets mignon de porc
2 CaS Huile d'olives
1 Pincée Gros sel
1 Pincée Poivre
2 Poireaux
0.5 CaC Graine de fenouil
3 Pommes
1 CaS Miel
1 CaC Vinaigre de Xérès
Détail de la recette

Heat broiler, with rack set 4 inches from heat.
On a broilerproof rimmed baking sheet, rub pork with 1 tablespoon oil; generously season with salt and pepper.
Broil, until pork registers 145 degrees F on an instant-read thermometer, 12 to 14 minutes.
Transfer to a plate, cover loosely with aluminum foil, and let rest, 10 minutes (temperature will rise about 5 degrees F as it sits).

Meanwhile, in a large skillet, heat remaining tablespoon oil over medium. Add leeks and fennel seeds; cook, stirring occaionally, until leeks are tender, about 6 minutes. Add apples, and cook, tossing, until just beginning to soften, 3 to 4 minutes. Remove from heat; stir in honey and vinegar, and season with salt and pepper. Thinly slice pork, and serve with apples and leeks.

Valeurs nutritionnelles moyennes par personne
Energie2 939.44 kJ / 700.64 kCal
Matières grasses29.74 gdont saturés8.89 g
Glucides27.70 gdont sucres19.59 g
Fibres3.55 g
Protéines79.86 g
Sodium266.92 mg
Source : https://www.delish.com/cooking/recipe-ideas/recipes/a22410/pork-tenderloin-sauteed-apples-leeks-recipe-mslo0214/
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. OK