Best Classic Meatloaf   Imprimer

Best Classic Meatloaf
Nombre de personnesDiminuer le nombre de personnes4Augmenter le nombre de personnes
Temps de préparation10 min
Temps de cuisson75 min
Prix par personne2.75 / personnes
Ingrédients
1 Tasse Ketchup
1 Tasse Sucre roux
2 CaC Vinaigre de cidre
906 Gr Boeuf haché 5%
2 Oeufs
1 Tasse Avoine
1 Tasse Lait entier
1 Tasse Ketchup
1 Tasse Ciboule
1 CaS Sauce Worcestershire
1 CaC Sel
0.5 CaC Poivre
Détail de la recette

Preheat oven to 350ºF. Place a wire rack inside a large baking sheet.
Cover wire rack with a piece of aluminum foil. Set aside.
In a small bowl mix together glaze ingredients and set aside.
In a large bowl mix all of the meatloaf ingredients until well combined.
Place mixed meatloaf on a prepared baking sheet and shape into a 9X5 inch loaf.
Spread half of the glaze all over the top and sides of meatloaf.
Bake for 30 minutes. Spreading remaining glaze over the top and sides of meatloaf.
Bake for 35 - 45 minutes longer, or until thermometer registers 160ºF.
Let meatloaf rest 15 minutes before slicing and serving.

Valeurs nutritionnelles moyennes par personne
Energie2 075.57 kJ / 496.10 kCal
Matières grasses17.65 gdont saturés0.96 g
Glucides18.97 gdont sucres0.89 g
Fibres2.49 g
Protéines65.49 g
Sodium564.98 mg
Source : https://realhousemoms.com/best-classic-meatloaf/
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. OK