Homemade Currywurst - The Kitchen Maus   Imprimer

Homemade Currywurst - The Kitchen Maus
Nombre de personnesDiminuer le nombre de personnes2Augmenter le nombre de personnes
Temps de préparation5 min
Temps de cuisson15 min
Prix par personne2.23 / personnes
Ingrédients
4 CaC Curry
1 Pincée Piment de Cayenne
4 Saucisses de Francfort
2 CaC Sauce Worcestershire
4 CaS Bouillons cube de boeufs
240 Gr Ketchup
2 CaS Paprika
1 Oignon
1 Pincée Bicarbonate de soude
2 CaS Eau
Détail de la recette

Put 1 cup of tomato ketchup in a small saucepan and heat on medium low.
When ketchup is warmed through, add baking soda and stir continuously until foaming subsides.
Ketchup should look normal again.
Reduce heat to low.
Add remaining ingredients, through to water and stir until combines.
Let it simmer on the stow for 5 - 10 minutes to meld flavours.
Serve warm over sliced bratwurst with crusty bread or fries as a side

Valeurs nutritionnelles moyennes par personne
Energie1 505.96 kJ / 357.96 kCal
Matières grasses14.80 gdont saturés4.68 g
Glucides41.99 gdont sucres23.86 g
Fibres4.94 g
Protéines14.13 g
Sodium2 142.44 mg
Source : http://www.thekitchenmaus.com/homemade-currywurst/
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies. Ces derniers assurent le bon fonctionnement de nos services. OK